Rehber Öğrt./Psikolojik Danışmanı Olmayan Okulların Talepleri

Rehber öğretmen/psikolojik danışmanı olan okullardaki rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri rehber öğretmen/psikolojik danışmanlar tarafından yürütülmekte iken; rehber öğretmen/psikolojik danışmanı olmayan merkezimiz çalışma bölgesi eğitim-öğretim kurumlarındaki rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri ise önleyici ve koruyucu rehberlik hizmetleri dikkate alınarak ihtiyaç önceliği gözetilmek suretiyle rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin genel ve yerel hedefleri doğrultusunda merkezimizce yürütülmektedir.

Bu kapsamda 2022-2023 eğitim öğretim yılı rehberlik, psikolojik danışma ve özel eğitim hizmetlerinin sağlıklı, ulaşılabilir, aksamadan ve kapsamlı bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla merkezimizce planlama yapılacak olup; rehber öğretmen/psikolojik danışmanı olmayan eğitim kurumlarında 2022-2023 eğitim-öğretim yılı rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri 'Bilinçli Teknoloji Kullanımı' ve 'Öz Disiplin Geliştirme' hedefleri kapsamında yapılması talep edilen çalışmaların eğitim kurumlarının yönetimleri tarafından aşağıdaki bağlantı üzerinden 12 Eylül 2022 tarihine kadar merkezimize iletilmesi beklenmektedir.

Talep iletimi yapmak için tıklayınız.

---------------

Detaylı Bilgi: