BİLSEM Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Süreci ve Dokümanları

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Bilim ve Sanat Merkezlerine alınacak özel yetenekli öğrencileri belirlemek üzere 2022-2023 eğitim-öğretim yılında yapılacak olan öğrenci tanılama ve yerleştirme sürecinin usul ve esaslarına ilişkin kılavuz yayımlanmıştır.

Kocasinan Rehberlik ve Araştırma Merkezi sorumluluk bölgesinde yer alan Kocasinan, Akkışla, Bünyan, Felahiye, Hacılar, İncesu, Özvatan, Pınarbaşı, Sarıoğlan ve Sarız ilçelerinde bulunan ilkokullarda görevli rehber öğretmen/psikolojik danışmanlar tarafından 12-16 Aralık 2022 tarihleri arasında okul yöneticilerine ve sınıf öğretmenlerine yönelik "Bilim ve Sanat Merkezleri İçin 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında Yapılacak Olan Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Süreci" konulu bilgilendirme toplantıları düzenlencektir. Düzenlenecek toplantılarda aşağıda yer alan sunum  yararlanılabilinecektir. Okul rehber öğrt./psikolojik danışmanları tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantılarının verileri, rehber öğrt./psikolojik danışmanlar tarafından aşağıda yer alan veri girişi formuna 16 Aralık 2022 tarihine kadar yapılması beklenmektedir.

BİLSEM 2021-2022 Yılı Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Süreci Öğretmen Bilgilendirme Toplantıları Sunumuna Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Yayın: 12.12.2022 - Güncelleme: 12.12.2022 15:15 - Görüntülenme: 378