KAPSAYICI TOPLUM, MUTLU AİLE

Kurumumuz tarafından hazırlanan ve Kayseri Valiliği,Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü,Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü,Kocasinan Belediyesi,Kocasinan İlçe Sağlık Müdürlüğü,Kocasinan Kaymakamlığı,Kocasinan Halk Eğitim Müdürlüğü,Abdullah Gül Üniversitesi'nin paydaşları olduğu projede grupla psikolojik danışmanlık yapacak psikolojik danışmanlarla sürecin nasıl yürütüleceği konusunda toplantı yaptık.Toplantıya başkanlık eden Kurum Müdürümüz Hayri ALTUN proje hakkında bilgi verdi.

Ock

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü  Doç. Dr. Mustafa OTRAR  ile beraberindeki Rehberlik Hizmetleri Daire Başkanı Serpil ALTUNCU VAROL  , Özel Eğitim ve Kaynaştırma Daire Başkanı Fatih  PAÇA   ve İl Millî Eğitim Müdürümüz Bahameddin KARAKÖSE kurumumuzu ziyaret ettiler.

Ock

BİLSEM BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Kas

İzleme-Değerlendirme ve Müşavirlik hizmetleri Kapsamında Özel Eğitim Bölümü Personelimiz

Refika Küçükçalık O.O

Ahmet Eskiyapan İ.O

Mehmet İlgü İ.O

Arif Molu MTAL

Mustafa Kızıklı İ.O

Servet Akaydın O.O

Yavuz Selim İ.O/O.O Özel Eğitim Sınıfları

Yiğitcan Ciga Özel Eğitim Uygulama Okulu

Kocasinan Özel Eğitim Meslek Lisesi

H.M.Postaağası Özel Eğitim Meslek Okulu

Gevher Nesibe Özel Eğitim Uygulama Okullarını ziyaret ettiler...

Kas

Vefatının 85. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla yâd ediyoruz.