KAPSAYICI TOPLUM,MUTLU AİLE PROJESİ'E İKİNCİ GRUBUMUZLA DEVAM ETTİK.

Kapsayıcı Toplum,Mutlu Aile Projemiz ikinci haftasını tamamladık.Özel Gereksinimli Ailelerimizle sabah kahvaltısı programından sonra grupla psikolojik danışmanlık sürecine geçildi.Kocasinan Belediyesi'ne projemize verdiği destekten  ötürü teşekkür ediyoruz.

KAPSAYICI TOLUM,MUTLU AİLE PROJEMİZ DEVAM EDİYOR.

Kocasinan Kaymakamlık Makamının onayı, Abdullah Gül Üniversitesi, Kocasinan Belediyesi, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kocasinan İlçe Sağlık Müdürlüğü, Kocasinan Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğümüz arasında imzalanan protokolle hayata geçmiş olan özel gereksinimli öğrencilerimizin velilerine yönelik yapılacak etkinlikler dizisinden, “Psikolojik Sağlamlığı Destekleyici” programın ikincisini gerçekleştirdik.Programın açılış konuşmasını Özel Eğitim Hizmetleri Bölüm Başkanı Süleymen ŞENER yaptı.Süleyman ŞENER, projenin öneminden bahsetti ve özel gereksinimli çocukları olan ailelerle birlikte olduklarından dolayı mutluluklarını belirtti.Programın kahvaltı kısmında proje paydaşlarımızdan yetkililer de katıldı.Kahvaltı programının ardından Kurumumuz Psikolojik Danışmanlarından  Ahmet HÖBEK ve Hacı Ömer Ayten Tepecik İmam Hatip Ortaokulu Psikolojik Danışmanı Kübra ÖZTÜRK ailelerimize destek amaçlı grupla danışma hizmeti verdiler.

Ailelerimizin büyük memnuniyeti program sona erdi.Programa katılan velilerimize ve programda emek veren paydaşlarımıza,kurumumuz öğretmenlerine ve psikolojik danışmanlarmıza teşekkür ederiz.

10-03-202410-03-202410-03-202410-03-202410-03-202410-03-2024

Yayın: 10.03.2024 - Güncelleme: 11.03.2024 02:17 - Görüntülenme: 46